Aanmelden Green Key & Duurzaam Gastvrij Uitreikingsevent 9 Februari 2023

Het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt! Dit betekent dat u bij het aanmelden op een wachtlijst komt te staan. Zodra er een afzegging is laten wij u weten dat er een plek voor u vrij is tijdens het event. U krijgt daar dan een mail over.

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het Green Key & Duurzaam Gastvrij Uitreikingsevent op 9 Februari 2023. Het uitreikingsevent zal plaatsvinden bij het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg (Amersfoortsestraat 20). 

Het programma van deze dag kunt u hier vinden. 

Via onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor het uitreikingsevent. Ook kunt u via dit formulier aangeven welke 2 workshops u bij wilt wonen. Onderaan deze pagina staat een uitgebreide uitleg van wat de workshops precies inhouden. 

LET OP: Alleen mensen die een uitnodiging via de mail/nieuwsbrief hebben ontvangen kunnen zich aanmelden voor dit event. Wil u toch graag bij het uitreikingsevent zijn? Neem dan contact met ons op. 

Uw Gegevens
Er zijn twee workshoprondes* dus u kunt 2 workshops aankruisen.
Let op: Als u een 2e persoon wilt aanmelden vult u het formulier nog een keer in (klik op 'versturen' en dan pagina vernieuwen).
Bovenstaande gegevens worden enkel gebruikt voor dit event en niet opgeslagen of verstrekt aan derden.

Workshops Green Key & Duurzaam Gastvrij Uitreikingsevent

1. Het laatste nieuws over wet- en regelgeving energiebesparing
Co de Smalen - Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied | Reinder Oosting - Keurmeester Groen Belicht

Energiebesparing is een hot-item en voortdurend in beweging. Daar weet u als duurzaam ondernemer alles van. Maar we zijn er nog lang niet om onze klimaatdoelstellingen te behalen. In Europa hebben we daar afspraken over gemaakt. Nederland moet nog hard aan de bak. Er zal dan ook veel top down via wet- en regelgeving geregeld worden. Denkt u aan de EED (European Energy Directive) of de EML (Erkende Maatregelen Lijsten). Er gebeurt veel. Zo gaat de EML op de schop. Co en Reinder zijn experts, weten van de hoed en de rand. Deelname aan deze workshop betekent dat u weer op de hoogte bent! Mis deze niet.

2. Spreekuur met de keurmeester 
Marco Ouwerkerk, Frans Verouden, Sander Verschuren, Richard Rademaker, Robin van Millingen en Guido Klep - Keurmeesters Groen Belicht. 

Sinds 2022 zijn de nieuwe Green Key normen van toepassing. Wij hebben u hierover geïnformeerd. Wellicht heeft u naar aanleiding van de mutaties in de normen vragen. Of heeft u vragen n.a.v. uw komende of laatste keuring? Of gewoon vragen over duurzame ontwikkelingen en trends die u kunt toepassen in uw onderneming? Onze keurmeester staan klaar. Maak ook kennis met onze nieuwe keurmeesters Richard, Robin en Guido. De keurmeesters zullen ook een stukje van hun eigen specialisme met u delen zoals food&beverage, single use plastics, technische oplossingsrichtingen, tegengaan voedselverspilling en afvalmanagement.

3. Bijen op maat
Marei Lardenoye - Bij Marei

Marei Lardenoye en Michael de Vroomen hebben drie jaar geleden BijMarei opgericht. Twee jonge enthousiaste imkers en ondernemers uit de Bollenstreek van Lisse. Zij maken onderdeel uit van de nieuwe generatie imkers die bedrijven enthousiasmeren om onderdeel te zijn van een groter geheel.

Hun jonge blik en manier van werken zorgt voor een nieuwe kijk op de imker werkzaamheden. Met 'Bijen op maat' bieden zij een concept waardoor een bijenkast niet onzichtbaar blijft voor uw gasten en collega’s.

Bijen zijn belangrijk voor de natuur. Maar het gaat slecht met de bij. Zonder insecten geen mensen. Geen hommels geen bestuiving en bedreiging voor onze voedselproductie. De missie van Bij Marij is om deze bedreiging breed aan te pakken en  onderdeel te maken van een bedrijfsfilosofie. Zo kunt u de groei van de bijenpopulatie in Nederland een handje helpen. Marei en Michael vertellen hoe dit verantwoord in zijn werk gaat.

4. Verhoog de toegankelijkheid van uw accommodatie en daarmee het bezoekersaantal
Eelke Kelderman - Reisblogger | Karin Stiksma - Joint Projects.

In deze sessie krijgt u concrete tips en inspiratie over hoe u ook gasten met een beperking én hun familie en vrienden in uw bedrijf kunt ontvangen. Tips die leiden tot meer tevredenheid, meer gasten en dus meer omzet. Ook gaan we op een open manier met elkaar in gesprek, er is ruimte om zowel de kansen als uitdagingen die u tegenkomt bij het toegankelijk maken van uw bedrijf, te bespreken. Leden van het Rebellenteam van Joint Projects zullen hierbij aanwezig zijn en reflecteren hierop vanuit hun eigen ervaring. 

Om plezier en ontspanning voor iedereen te realiseren is er echt een verandering nodig. Karin helpt bestuurders en directeuren in de vrijetijdssector om dat te bereiken. Op een duurzame manier. Eelke maakt gebruik van een elektrische rolstoel en is altijd op zoek naar fijne vakantieplekjes. Met frisse ideeën en inspirerende voorbeelden neemt ze haar toehoorders mee in haar droom: Een toegankelijke vakantiemarkt voor iedereen. Kijkt u eens op www.eelkedroomt.nl voor bijzondere rolstoel-toegankelijke vakantieadressen.

5. Rondleiding Kontakt der Kontinenten

Een rondleiding door het conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.