Online workshops

Op woensdag 22 juni zijn worden twee online workshops gehouden. Inschrijven kan via onderstaand formulier.
Onder het formulier een beschrijving van de workshops.

Aanmeldformulier online workshop(s) 22 juni 2022

Uw Gegevens
10:00 - 11:00 uur
11:30 - 12:30 uur

Workshops

10:00 - 11:00 uur - Het laatste nieuws over wet- en regelgeving energiebesparing
Co de Smalen, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied | Reinder Oosting, Keurmeester Groen Belicht

Energiebesparing is een hot-item en voortdurend in beweging. Daar weet u als duurzaam ondernemer alles van. Maar we zijn er nog lang niet om onze klimaatdoelstellingen te behalen. In Europa hebben we daar afspraken over gemaakt. Nederland moet nog hard aan de bak. Er zal dan ook veel top down via wet- en regelgeving geregeld worden. Denkt u aan de EED (European Energy Directive) of de EML (Erkende Maatregelen Lijsten). Er gebeurt veel. Zo gaat de EML op de schop. Co en Reinder zijn experts, weten van de hoed en de rand. Deelname aan deze workshop betekent dat u weer op de hoogte bent! 

11:30 - 12:30 uur - Spreekuur met de keurmeester
Keurmeesters Groen Belicht.
Marco Ouwerkerk, Richard Rademaker, Robin van Millingen en Guido Klep

Sinds 2022 zijn de nieuwe Green Key normen van toepassing. Wij hebben u hierover geïnformeerd. Wellicht heeft u naar aanleiding van de mutaties in de normen vragen.

De keurmeesters zullen ook een stukje van hun eigen specialisme met u delen zoals food&beverage, single use plastics, technische oplossingsrichtingen, tegengaan voedselverspilling en afvalmanagement. Of heeft u vragen n.a.v. uw komende of laatste keuring? Of gewoon vragen over duurzame ontwikkelingen en trends die u kunt toepassen in uw onderneming? 

Vraag het aan de keurmeester(s)