Ashley Weller nieuwe communicatiemedewerker bij Stichting KMVK

Ashley3maandag 30 mei 2022 15:12

Ashley verzorgt sinds april dit jaar de communicatie voor Stichting KMVK en haar keurmerken. Met haar visie op duurzaamheid en haar kracht voor verbinden zal zij de komende tijd focussen op het verbreden van de bekendheid van de keurmerken bij zowel ondernemers als de consument. Zij heeft een opleiding Communicatie en Innovatie aan de Wageningen Universiteit gedaan en heeft een grote liefde voor Maatschappelijk Verantwoord ondernemen, waar ze ook op is afgestudeerd met haar scriptie over MVO in de voedingsindustrie. Daarnaast heeft zij lang met veel plezier in de horeca gewerkt, onder andere in het eerste circulaire restaurant van Nederland.

“Zowel persoonlijk als professioneel vind ik ontwikkeling belangrijk. Ik wil mensen verder helpen door terug te gaan naar hun eigen kennis en motivatie om hun in laten zien dat bewust leven en ondernemen simpel en leuk kan zijn. Communicatie en verbinding is daarvoor mijn tool. Ik kijk er ontzettend naar uit om, samen met collega’s en ondernemers, andere mensen te inspireren om zich ook in te zetten voor een duurzame, bewuste wereld.”

Ashley zal de komende tijd onder andere onze nieuwsbrieven maken, social media beheren en ondertussen werken aan een breder communicatieplan voor de komende jaren.

« Terug

Reacties op 'Ashley Weller nieuwe communicatiemedewerker bij Stichting KMVK'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.